Doraly.ro la Business Days, Cluj

La inceputul lunii iulie a avut loc la Cluj cea mai recenta editie a Business Days. Doraly a fost prezent prin intermediul lui Alexandru Rusu, CEO al Doraly Expomarket si Doraly.ro Acesta a vorbit despre marketplace-ul Doraly.ro, avantajele si dezavantajele comertului online si viitorul e-commerce in Romania.

Alexandru Rusu are peste 20 de ani de experienta ca antreprenor si membru in board-ul unor companii ca Orange, IKEA și Eurolines. Incepand cu 2017 si-a asumat misiunea de a lansa brandul Doraly in comertul multichannel prin primul marketplace online al acestuia, Doraly.ro

Lui Alexandru ii plac provocarile si solutiile de business neconventionale, creative. Crede in puterea inspiratiei si in sustinerea neconditionata a celor cu care lucreaza.

Am pus mai jos cateva interventii din timpul evenimentului si un interviu pentru emisiunea Vocile Clujului, difuzata de canalul DIGI24.

 

http://

http://

http://

 

Business Days este cea mai complexa platforma de informatii si networking pentru antreprenori si manageri din toate domeniile de activitate. Acesta organizeaza anual conferinte de business in diferite orase din Romania, care gazduiesc antreprenori de renume in mediul de business romanesc.

Toate drepturile sunt rezervate, conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor. Articolele prezentate pe acest site sunt proprietatea Doraly®. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, republicat sau copiat fără permisiunea scrisă a proprietarului.